Onnistuneita nostoja Citytallin työmaalla

 Kategoriassa Nostot

Olimme huhtikuun alussa suorittamassa nostoja Citytallin työmaalla Oulun Taka-Laanilassa. Paikalle oltiin rakentamassa uutta kahden rakennuksen tallikiinteistöä. Nosturimme oli nostamassa sekä seinä- että kattoelementtejä. Elementtinostoja oli yhteensä 28 kappaletta, kattonostoja yhteensä 7 kappaletta.

Lisähaastetta toi työmaatontin ahtaus. Kattojen osat piti nostaa kauas, ja pyrkimyksenä oli, ettei konetta tarvitsisi siirtää nostojen välillä. Kävimmekin ennen nostojen aloittamista tutustumassa työmaahan ja löysimme koneelle sopivan paikan siten, että kaikki nostot onnistuivat.

citytallin työmaa taka-laanila

Citytallin Aapo Pakanen oli tyytyväinen työmme jälkeen:

”Nostot onnistuivat hyvin ja yhteistyö nosturikuskin kanssa toimi. Tontin ahtaus ja paikoitellen tuulinen keli hankaloittivat työtä, mutta kaikki sujui ongelmitta.”

Citytalli ja Nosturiliike Sulkala ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Taka-Laanilan työmaa oli viides kohde, jossa Sulkalan nosturit ovat olleet mukana. Pakasen mukaan Sulkala on aina ollut ensisijainen valinta yhteistyökumppaniksi Citytallin työmaille.

”Jos vain on ollut heillä koneita vapaana, niin olemme valinneet Sulkalan.”

sulkala citytalli oulu

Toimivaa yhteistyötä

”Hommat pelaavat Sulkalalla hyvin. Asiat saa sovittua helposti, kun heille soittaa ja varailee nosturia. Mukavaa on ollut huomata, että halua asiakkaan palvelemiseen löytyy johtoportaasta asti,” Pakanen kiittelee.

Hän on ollut tyytyväinen myös hinta-laatu-suhteeseen.

”Sulkalalla on kilpailukykyiset hinnat. Ja vaikkei tarjous aina olisi se kaikista halvin, niin kuskien ammattitaito, työn jälki ja projektien ripeä valmistuminen ovat olleet hintansa väärtejä”, Pakanen kertoo.

Hyvin toiminut yhteistyö tulee Pakasen mukaan jatkumaan myös tulevaisuudessa.

”Varmasti tulee jatkoa. Seuraavaksi olisikin Kempeleen suunnalla työmaata tulossa”, Pakanen valaisee tulevaa.

nosturiliike sulkala citytalli